Тесла Сајбер камп


Тесла Сајбер камп

Ко може да учествује? Како изгледа Камп?  

Тесла Сајбер камп намењен је студентима, али и другим полазницима заинтересованим за опус Николе Тесле или за било коју од фестивалских области. 
 
Смештајни капацитет Тесла Сајбер Кампа састоји се од комплетно опремљених шатора - 4 до 6 лежаја по шатору, постељина и ћебад - за 150 студената, као и пратеће инфраструктуре која обезбеђује пуну функционалност Кампа за вишедневни боравак (туш-кабине, тоалети).
 
Полазници који то желе, могу понети и личне вреће за спавање, а омогућен је и боравак са сопственом опремом за камповање.

Како да се пријавим за учешће у кампу?

Сви који желе да се пријаве, треба да попуне пријавни формулар. Услед великог броја пријављених студената, избор учесника врши се на основу кратке биографије и мотивационог писма.  Пријављени студенти ће благовремено добити све потребне информације од организатора и волонтера Тесла Глобал Форума, везане за боравак у кампу и учешће на фестивалу, као и одговоре на евентуална додатна питања. 

Шта нам доноси учешће у кампу?
 
Форум се састоји из пет основних целина (наука, уметност, друштво, информационе технологије и екологија). У овом оквиру, формирају се креативне радионице, у којима полазници бирају присуство и активност по сопственој жељи.

Учесници добијају прилику да на креативан начин допринесу дискусији и активностима (предавања, округли столови, радионице), да чују и усвоје вредна искуства и знања истакнутих предавача, да учествују у разговорима из области које их занимају и да се, уз све то, добро забаве.


Како доћи до кампа?

Фестивал обезбеђује бесплатан аутобуски превоз за учеснике кампа, са поласком из Београда и Новог Сада за долазак, као и  за повратак са фестивала. Сатница полазака биће накнадно објављена. 


Колико кошта учешће у кампу?

Смештај, храна и учешће на научном форуму су бесплатни за све учеснике кампа. Неопходна је уплата чланарине, у износу од 500 динара на рачун Тесла Глобал Форума, која гарантује резервацију места у Кампу. Уплате се могу извршити на рачун Тесла Глобал Форума: 

ТЕСЛА ГЛОБАЛ ФОРУМ 
НОВИ САД, Пастерова 16
Банца Интеза
Рачун у банци: 160-385275-06
Сврха уплате: Чланарина за Тесла Глобал Форум 2018.
 

Пријавни формулар